top of page

K U K A

Vaimo, äiti, yrittäjä, onnistuja, valmentaja, uskaltaja, ktm. Päivi Tuohimaa. 

 

M I T E N

Valmennukset silkasta intohimosta, vahvalla ammattitaidolla, oppijan asenteella.  

M I K S I

Haluan rohkaista ihmisiä johtajuuden löytämiseen itsestään sekä erilaisuuden ymmärtämiseen järkälemäisenä voimavarana. Siihen uskoon ja identiteettiin, että sinä voit, riität ja uskallat. 

Päivin_profiilikuva.jpg

Minussa on aina ollut tehdasasennuksena kapina sitä vastaan, että haastavien asioiden äärellä me ihmiset olemme helpommin hiljaa kuin puhumme. Jätämme mieluummin kapulan rattaaseen kuin otamme sen sieltä pois. Työnnämme mieluummin pään pensaaseen kuin katsomme silmiin. Ja seisomme näin itse jarruna asioiden kehittymiselle. Tällöin kärsii yhteinen vuorovaikutus. Tällaisissa olosuhteissa on mahdotonta vaikuttaa vuorotellen.

 

Uskallus on syntynyt halusta auttaa ihmisiä uskaltamaan. Uskaltamaan kohdata itsensä, toisensa. Uskaltamaan ottaa kapula rattaasta mieluummin kuin jättää se sinne. Uskaltamaan puuttua, joskus suuttua. Uskaltamaan rohkaista ja oppia, notkahtaa ja nousta.  Uskaltamaan vetää rajoja ja sanoa nyt riittää. 

 

Valmentavan johtajuuden keinoin autan yrityksiä matkalla kohti vaikuttavaa vallankumousta.

 

Uskalluksen intohimo on auttaa yrityksiä haastamaan johtajuutta ja ymmärtämään ihmisten erilaisuutta. Johtajuus on usein haasteellista, koska me ihmiset olemme sitä.

Johtajuuteen kiteytyy se, miten onnistumme yhdessä tai miten estämme onnistumisen.

Mitä sinun mielestä johtajuus tarkoittaa?

Uskalluksessa se tarkoittaa sitä, miten rohkaisee ja haastaa muita. Sillä ei ole tekemistä aseman kanssa, vaan vaikutuksen, sen, millaisen jäljen jättää ympärillä oleviin ja millaisen muutoksen saa aikaan. Johtajuus on tavoitteiden asettamista ja joukkojen innostavaa johtamista yhdessä kohti noita tavoitteita. Johtajuus on asenne ja elämäntapa, sitä ei voi pukea päälle töihin lähtiessä ja riisua pois päivän päätteeksi.

Johtajan tärkein tehtävä on auttaa tiimiläisiä löytämään johtajuutta itsestään.

Johtajuus vaatii uskaltamista, haavoittuvaksi suostumista. Sen myöntämistä ettei osaa kaikkea, mutta haluaa kehittyä ja oppia.

U S K A L L U K S E N   U N E L M A

Johtajuuden haastaminen + erilaisuuden ymmärtäminen =

 

Vaikuttava vallankumous

"Uskallus tekee työnsä sydämellä ja lämmöllä, perusteellisesti ja suurella intohimolla. Ihminen ihmiselle. Kaiken pohjana on oivalluttaminen mm. siitä, miten omien vahvuuksien kautta voi lähteä kehittämään omia heikkouksiaan. "

 

PÄIVI SIPOLA / MTV3

"Uskalluksella on rohkea käsittelytapa erilaisuuteen. Rohkaisee avaamaan omaa minää.  Päivi heittäytyy työhönsä osallistaen ja innostaen muita."

MARKUS SÄÄSKILAHTI / SWECO

bottom of page